(11:10h) La Marxa Infantil es desenvolupa sense incidències destacables


  • Comparteix:

L'aturada per esmorzar es fa a Can Coll

L'aturada per esmorzar es fa a Can Coll

La 59a edició de la Marxa Infantil s'està desenvolupant sense incidències destacables. Com altres anys, els serveis d'emergències han atès una desena de marxaires per caigudes lleus, segons ha confirmat a Cugat.cat la Creu Roja. El miler de parelles que participen enguany ja s'ha endinsat a Collserola i ha començat a aturar-se a Can Coll per a la pausa per a esmorzar. D'aquesta manera enfilen cap el recorregut de tornada.

L'arribada està prevista a la intersecció entre el parc de Ramon Barnils i l'avinguda del Pla del Vinyet, entre tres quarts de dotze del migdia i un quart de tres.

Enguany, l'euro solidari es destina a l'Associació Aprenem per l'Autisme.

Limitacions del Parc de Collserola a la prova
La Marxa ha patit aquest any una reducció en el nombre de participants a causa de la nova regularització del Consorci del Parc de Collserola d'activitats esportives. Amb la mesura, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha limitat la participació a nens d'entre set i 12 anys, fins a un màxim de 1.000 parelles, i ha deixat fora els infants de sis anys i els joves de 13 i 14. Els organitzadors i l'Ajuntament lamenten la situació i afirmen que negociaran amb el consorci ampliar el nombre de parelles de cara a l'edició de 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.