Un detingut per l'agressió d'un jove a les portes d'una discoteca de Sant Cugat


  • Comparteix:

La denúncia es va fer a la Policia Municipal de Terrassa / Foto: Google Maps

La denúncia es va fer a la Policia Municipal de Terrassa / Foto: Google Maps

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per ser el presumpte autor de l'agressió a un jove a les portes d'una discoteca de Sant Cugat, divendres passat a la nit. Segons la denúncia de la víctima, els fets es van produir després que l'individu prohibís al denunciant parlar amb una noia a l'interior del recinte. Ja al carrer, l'agredit també va rebre copsdels acompanyants del detingut, que hauria aprofitat l'enrenou per robar-li el mòbil.

Segons un comunicat de l'Ajuntament de Terrassa, l'agredit va rebre amenaces del detingut perquè no parlés amb una noia a l'interior de la discoteca. En sortir, el presumpte agressor va clavar a la víctima diversos cops de puny que el van fer caure a terra, moment en què li haurien sostret el telèfon mòbil.

A terra, els acompanyants del detingut haurien continuat donant puntades de peu a la víctima fins fer-li perdre el coneixement. Amics de l'agredit el van traslladar a un CAP on va estar en observació.

L'afectat va denunciar els fets dissabte a la tarda a la Policia Municipal de Terrassa, que va citar el presumpte agressor. Després, el cos policial va detenir l'individu per un presumpte delicte de lesions i robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.