Sant Cugat acull aquest mes diverses activitats de sensibilització sobre els refugiats


  • Comparteix:

Les persones refugiades, de nou, centren activitats al municipi / Foto: Metges sense Fronteres

Les persones refugiades, de nou, centren activitats al municipi / Foto: Metges sense Fronteres

Sant Cugat promou aquest mes diverses activitats i accions de sensibilització sobre les persones refugiades. Una d'elles és l'estrena del curtmetratge 'At the Syrian Border. Dos camins que es creuen en una frontera', aquest dimecres a les set de la tarda al Casal Torreblanca. A més, fins al 21 d'abril, el Museu del Monestir acull una acció simbòlica als capitells del Claustre acompanyada de l’exposició 'Refugiats per què?', organitzada per FundiPau, i fins al 29 d'abril es pot visitar una mostra amb motiu del Dia Escolar per la No Violència i la Pau (DENIP) a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

'At the Syrian Border. Dos camins que es creuen en una frontera' és un cutmetratge produït per Transforma Films, amb la col·laboració del Centre Delàs d'Estudis per la Pau i l'Observatori del Deute en la Globalització, amb el suport de l'Ajuntament. Després de la projecció es farà un debat.

D'altra banda, 'R.I.P. La mort institucional de la solidaritat i l'hospitalitat' és l'acció simbòlica promoguda al Museu del Monestir per reflexionar sobre la crisi dels refugiats.

Per últim, alumnes de les escoles Joan Maragall, l'Olivera, Pi d'en Xandri i la Floresta han preparat una exposició en motiu del Dia Escolar per la No Violència i la Pau (DENIP), a la Biblioteca Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.