L'HGC, Cugat.cat i la regidoria d'Esports refermen el compromís per promocionar la salut a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Hospital Universitari General de Catalunya-Grupo Quirónsalud (HGC) i Cugat.cat han renovat aquest dimarts el conveni perquè el grup municipal de comunicació multimèdia segueixi sent 'un espai de col·laboració per donar a conèixer i promocionar la salut als ciutadans de Sant Cugat'. A més, el centre mèdic també ha renovat l'acord amb l'Ajuntament que permet tirar endavant el Cros infantil i altres activitats esportives enfocades a la canalla.

L'acord entre Cugat.cat i l'HGC suposa que s'elaboraran dos reportatges sobre el centre hospitalari, un sobre els serveis d'urgències i l'altre sobre el seguiment de patologies i el tractament i evolució. A més, les dues entitats es comprometen a explorar fórmules per millorar el servei que fan a la ciutadania. El director de l'HGC, el doctor Xavier Mate, ha destacat la importància de fer arribar la informació sobre salut a tothom.

Xavier Mate

L'hospital té l'obligació d'explicar coses complicades. Cugat.cat és una bona eina de vinculació amb la població i de comunicació amb l'exterior.


La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, també s'ha felicitat per haver renovat el conveni.

Mònica Lablanca

Acumulem diversos anys amb aquesta col·laboració. Estem satisfets de fer difusió de les activitats de l'HGC i de fer pedagogia.


Promoció de l'esport
La trobada d'aquest dimarts també ha servit perquè l'Ajuntament i l'HGC renovin el conveni de col·laboració que regula la celebració del Cros infantil i del programa esportiu dels jocs en edat escolar. L'acord preveu que el centre sanitari ha de satisfer les despeses d'organització d'aquesta cita, xifrades en 4.000 euros.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor la campanya de promoció de la salut de l'acord.

Mercè Conesa

Treballem el Cros infantil i l'esport escolar conjuntament. Promovem actituds de qualitat de vida al llarg de la infància.


El conveni es mantindrà vigent fins la temporada esportiva 2019-2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.