Xavier Bosch explora els límits de l'amistat en el pas del temps amb 'Nosaltres dos'


  • Comparteix:

És possible l'amistat entre un home i una dona? Xavier Bosch no té la resposta definitiva a aquesta pregunta 'ni pretenc tenir-la'. El periodista i escriptor santcugatenc ha presentat aquest dijous la seva última novel·la 'Nosaltres dos' al magazín 'Sant Cugat a Fons'. A l'obra, Bosch es planteja aquesta qüestió sobre l'amistat però també parla sobre el pas del temps. 'Nosaltres dos' arriba a les llibreries just després d''Algú com tu', la novel·la romàntica que li va atorgar el premi Ramon Llull.

Xavier Bosch explora els límits de l'amistat entre un home i una dona heterosexuals a 'Nosaltres dos', però també parla sobre el pas del temps. Per això, divideix la novel·la en tres parts que expliquen tres moments molt diferents per abastar els 30 anys d'amistat entre els dos protagonistes.

Xavier Bosch

Volia que 'Nosaltres dos' fos una novel·la no només sobre explorar els límits de l'amistat i sobre la recerca de la felicitat, sinó també sobre el pas del temps. Per això m'anava molt bé trencar la novel·la en tres parts.


Bosch explica que està a punt de fer 50 anys i 'no és una època de crisi, però sí de canvi'. L'escriptor també ha destacat que la història del Kim i de la Laura sorgeix després de la mort del seu millor amic, el poeta Francesc Garriga, just després d'escriure 'Algú com tu'. Llavors Bosch va decidir aprofundir en el món dels sentiments, en aquest cas sobre l'amistat.

Xavier Bosch

Aquesta complicitat que els protagonistes van trenant durant 30 anys és la gràcia de l'amistat del Kim i de la Laura, però també de molts lectors que pensaran 'jo també he tingut un amic així'. I sort d'això, a la vida ens rescaten sovint aquests amics.


'Nosaltres dos' és la cinquena novel·la de Xavier Bosch, després d''Algú com tu' i de la trilogia sobre el periodista Dani Santana, de la qual ja ha venut els drets per a una adaptació cinematogràfica que es produirà properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.