Les regidores del consistori i representants d'entitats participen al Fòrum Mundial de les Dones


  • Comparteix:

Es tracta d'una iniciativa del servei municipal DonaInformació

Es tracta d'una iniciativa del servei municipal DonaInformació

Les regidores de l'Ajuntament i diverses representants d'associacions de Sant Cugat participen avui al Fòrum Mundial de les Dones, una activitat inclosa dins dels actes del Fòrum de les Cultures. La iniciativa, que va sorgir del servei municipal DonaInformació, pretén potenciar l'educació i la cultura de la igualtat.

El diàleg del Fòrum Barcelona 2004 'Viure i conviure, Fòrum mundial de les dones', que s'inicia avui i s'allargarà durant tres dies, comptarà amb la participació de les regidores del consistori i les principals representants de les associacions de Sant Cugat. La regidora de Comunicació i Serveis Generals, Marta Subirà, destaca que participar en aquesta activitat és una bona oportunitat per debatre sobre les polítiques d'igualtat.

Marta Subirà

És molt positiu que les dones de Sant Cugat participin al Fòrum de Barcelona per potenciar la igualtat de gènere.


Aquesta iniciativa, que va sorgir del servei DonaInformació, pretén impulsar la formació i la cultura per la igualtat de gènere. En el diàleg es tractaren molts temes relacionats amb la dona actual, intentant evitar la perspectiva masclista. La regidora de Comunicació i Serveis Generals, Marta Subirà, ens comenta quins seran els temes que podran tractar.

Marta Subirà

En el diàleg es tractaren temes com participació política de les dones o la visió de les dones a les ciutats de tot el món.


Al Fòrum Mundial de les Dones hi assistiran, a més de les regidores del consistori, les representats d'entitats com CAVIS, la Fundació de Dansa i Cultura Popular, el col·lectiu de dones immigrants d'Atena-Dones i l'Entitat Sardanista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.