L'Ajuntament estudia obrir expedient a la discoteca Teatre per un 'show' amb Jesucrist ballant 'reggaeton'


  • Comparteix:

Un moment del 'show'

Un moment del 'show'

L'Ajuntament està recopilant informació per decidir si obre un expedient informatiu a la discoteca Teatre després que divendres passat s'hi representés un 'show' sobre la passió de Crist que ha generat polèmica a les xarxes. Una campanya a Change.org ha recollit fins ara més de 2.400 suports perquè la discoteca es disculpi. La instal·lació de la discoteca és de titularitat pública i la gestió està cedida a l'empresa a la qual pertany Teatre.

En la sessió de divendres, en què estava permesa l'entrada de persones a partir dels 16 anys d'edat, es va representar una processó en què una persona interpretava el paper de Jesucrist amb una creu. El 'show' incloïa música 'reggaeton' que el personatge ballava mentre es fregava amb la creu.

La campanya de Change.org ha estat impulsada per una assistent de 17 anys i remarca que 'el que va succeir és una burla a la religió cristiana' i 'una falta de respecte a la gent'.




A Twitter i Facebook, també hi ha posicionaments sobre el 'show'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.