Sant Cugat engega al maig dos mesos de tallers participatius per revisar el Pla d'Equipaments


  • Comparteix:

L'ús de les instal·lacions que deixi la Gabriel Ferrater amb el seu trasllat serà un dels aspectes a tractar / Foto: Web de l'Ajuntament

L'ús de les instal·lacions que deixi la Gabriel Ferrater amb el seu trasllat serà un dels aspectes a tractar / Foto: Web de l'Ajuntament

L'actualització del Pla d'Equipaments, el document que fa la previsió de les instal·lacions municipals per als propers sis anys, recollirà aportacions ciutadanes gràcies a vuit tallers de debat que començaran el 2 de maig. El procés portarà el debat a tots els districtes el mes que ve. Al juny se celebraran tres sessions per tractar de forma específica els equipaments educatius i socioculturals, els sociosanitaris i els esportius. La iniciativa s'ha avançat al consell de barri de Centre Oest d'aquest dijous.

L'objectiu és que els santcugatencs diguin la seva sobre les necessitats, els usos i les ubicacions dels futurs equipaments. Per inscriure's als tallers de debat, es pot enviar un correu a participacio@santcugat.cat o fer les aportacions a Decidim.santcugat.cat.

Després dels tallers, l'Ajuntament avaluarà les aportacions i en presentarà les conclusions, que serviran de base per confeccionar la proposta final del pla. El comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, explica la voluntat del procés.

Joan Puigdomènech

El que pensem per a aquest procés és que la gent aporti opinions per tenir cobertes les necessitats actuals o futures als equipaments dels seus barris.


El procés participatiu per revisar el Pla d'Equipaments va ser acordat pel ple el desembre de 2015 amb una moció institucional a través d'un text original d'ERC-MES. La previsió era que el document s'aprovés el 2016.

Els tallers als districtes es faran durant el maig els dies 2 (Centre Oest), 8 (la Floresta), 16 (les Planes), 22 (Mira-sol) i 30 (Centre Est). Els debats temàtics tindran lloc al juny. Els equipaments educatius i socioculturals s'abordaran el dia 8, els sociosanitaris el 14 i els esportius el 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.