Suport de Sant Cugat a l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett


  • Comparteix:

El ple ha expressat suport als malalts de Rett i a les seves famílies

El ple ha expressat suport als malalts de Rett i a les seves famílies

El ple de Sant Cugat ha expressat aquest dilluns el suport a l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett, una malaltia neurològica poc freqüent que sol afectar nenes i dones. Tots els partits s'han compromès a incloure el 28 de febrer, Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, entre les diades commemoratives del municipi com a compromís per ajudar a donar-hi visibilitat amb una moció institucional.

ESCOLTA-HO

Els objectius d'aquesta associació són donar a conèixer la malaltia a la societat, la investigació, el benestar de les nenes i dones que pateixen la síndrome i les beques per accedir a teràpies. El membre de l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett Gustavo Andrés Hernández ha agraït la predisposició dels grups municipals, especialment el d'ERC-MES, proposants del text.

Gustavo A. Hernández

Els vam demanar com ens podien ajudar des de l'Ajuntament. Per això vam presentar aquesta moció al ple per crear un dia Rett a Sant Cugat per executar els quatre punts que havíem comentat. Dono les gràcies a tothom per com ha anat.


L'Associació Catalana de la Síndrome de Rett té 20 famílies associades al Vallès Occidental i l'Oriental, però no en té identificada cap a Sant Cugat malgrat haver-hi malaltes de Rett.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.