Una santcugatenca entre els 77 estudiants de Catalunya que han tret més d'un 9 a selectivitat


  • Comparteix:

Mònica Bofill estudiarà Biotecnologia a la UAB

Mònica Bofill estudiarà Biotecnologia a la UAB

Mònica Bofill és la única estudiant santcugatenca que ha tret més d'un 9 a la prova de selectivitat. El seu secret és preparar-se molt bé el batxillerat per no haver de estudiar tot el temari a última hora, i comptar amb bons professors. El proper setembre començarà Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Un 10 als exàmens de Química, Anglès i Filosofia són la carta de presentació de la Mònica Bofill, l'única santcugatenca que ha tret més d'un 9 a la selectivitat. El 9,18 que va treure a l'examen li van suposar rebre una distinció de mans del conseller d'Universitats de la Generalitat, juntament amb 76 estudiants més, i ara té les portes obertes per entrar a estudiar el que vulgui.

La Mònica ha explicat al magazine "Barra Lliure" el seu secret per una bona preparació:

Mònica Bofill

És tant temari que no te'l ports estudiar tot abans de la selectivitat. El que vaig fer va ser refrescar el que havien fet durant el batxillerat


Tot i no esperar-se aquesta nota, la Mònica s'havia preparat molt bé durant els dos anys del batxillerat, i ha destacat el paper dels professors. Però, per ella, el temari està massa enfocat a l'examen de la selectivitat.

Mònica Bofill

És una prova molt concreta i trobo que no està bé dedicar els dos anys del batxillerat en preparar un exàmen


La Mònica ha estudiat a l'IES Costa Llobera de Barcelona i el proper setembre començarà la carrera de Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.