L'Assemblea de Drets Socials surt al carrer de nou el Primer de Maig per reclamar feina per a tothom


  • Comparteix:

Moment de la primera manifestació d'ADS pel Primer de Maig el 2013

Moment de la primera manifestació d'ADS pel Primer de Maig el 2013

L'Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat (ADS) convoca la manifestació amb motiu del Primer de Maig, que arriba a la cinquena edició. La mobilització arrencarà dilluns a les deu del matí a la cantonada de l'avinguda de Cerdanyola amb el carrer de Borrell i finalitzarà a la plaça de Lluís Millet. El col·lectiu sortirà al carrer per reclamar feina digna per a tothom i el repartiment del treball i la riquesa, entre d'altres reivindicacions.

Unes bones condicions laborals i una sanitat, educació i serveis socials públics de qualitat, socialment valorats i respectats seran altres demandes per les quals l'assemblea alçarà la veu.

La manifestació de defensa dels drets dels treballadors va reunir l'any passat un centenar de persones. L'ADS va néixer el 2013 com a punt de trobada entre les diverses lluites sectorials per informar, coordinar i mobilitzar els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.