Hora Bruixa denuncia 'l'explotació laboral i social' de la dona amb motiu del Primer de Maig


  • Comparteix:

Hora Bruixa

Hora Bruixa

El col·lectiu feminista Hora Bruixa ha alçat la veu aquest divendres per visibilitzar 'la doble explotació', laboral i social, que pateixen les dones amb motiu del Primer de Maig. Ho ha fet a través d'una performance a la plaça d'Octavià on ha exposat que les dones, a banda de treballar, també tenen responsabilitats domèstiques i reproductives pel sol fet de ser dones.

L'acció s'ha fet per mostrar a Sant Cugat 'la desigualtat en l'àmbit de treball i per denunciar les situacions precàries de treball de la societat actual'. Carlota de Sojo forma part d'Hora Bruixa i ha dit això sobre el binomi treballadora-mare.

Carlota de Sojo

Quan arriba la maternitat ens trobem que és més difícil que ens contractin. És una de les coses que volem fer avui al carrer de la mà de professions que pateixen opressions constants.


El col·lectiu ha escenificat el seu missatge a través d'una performance en què les membres s'han vestit com a professionals que pateixen, diuen, opressió. Una diputada, una prostituta, una mecànica, una mestressa de casa i una dona de la neteja, han estat les feines representades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.