Les obres de la segona fase del carrer de Sant Francesc d'Assís de les Planes comencen al juny


  • Comparteix:

El carrer de Sant Francesc d'Assís finalment canviarà de fesomia

El carrer de Sant Francesc d'Assís finalment canviarà de fesomia

Les obres de la segona fase per arranjar el carrer de Sant Francesc d'Assís de les Planes començaran al juny. Els treballs, que s'adjudiquen avui a l'empresa Civil Stone, tenen un pressupost de prop de 204.000 euros. L'actuació arriba un any després que el consell de barri elevés a la junta de govern la necessitat d'accelerar l'inici d'obres, ja que l'estat de la via podia afectar la seguretat dels vianants i vehicles. Es preveu l'actuació en el tram que arriba fins a la cruïlla amb el carrer de la Llum.

La primera fase de l'arranjament de Sant Francesc d'Assís es va fer el 2014 i va actuar en el tram de carrer d'uns 350 metres situat més a prop de la plaça de la Creu d'en Blau. Al consell de barri del maig de l'any passat, l'Associació de Veïns de les Planes i la majoria dels veïns assistents van exposar que el carrer presentava esvorancs i resultava perillós per als ciutadans que circulen per la via.

La licitació del projecte ha anat amb retard perquè s'estava pendent de l'assignació de la partida econòmica, dotada de 203.928 euros.

La intervenció a Sant Francesc d'Assís inclou una tercera fase per actuar en el darrer tram, entre el carrer de la Llum i el passeig del Torrent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.