Tesla instal·larà a l'Hotel BlueBay una estació de recàrrega ràpida per a cotxes elèctrics


  • Comparteix:

Els 'superchargers' permeten una recàrrega completa en mitja hora

Els 'superchargers' permeten una recàrrega completa en mitja hora

L'Hotel BlueBay City Barcelona Sant Cugat, situat al polígon de Can Sant Joan, disposarà de 12 punts de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics Tesla. Les obres d'instal·lació d'aquestes màquines estan a punt d'acabar, ha pogut saber Cugat.cat, però encara no es coneix quan estaran disponibles.

Coneguts com a 'superchargers', aquests aparells de subministrament permeten el reabastiment de la bateria d'un cotxe en uns 30 minuts, ja que carreguen fins a 120 quilowatts directament a la bateria. Cada quilowatt-hora té un preu de 24 cèntims d'euro.

L'Hotel Sant Cugat, de la seva banda, ja disposa d'un connector d'aquesta marca, capaç de carregar 11 quilowatts directament a la bateria.

A Catalunya ja hi ha 'superchargers' instal·lats a Girona, Tarragona, l'Aldea i Torrefarera. A més del de Sant Cugat, està previst que se'n col·loqui un altre a Caldes de Malavella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.