La sentència del judici per l'okupació de La Xesca dicta que el col·lectiu abandoni l'immoble


  • Comparteix:

La Xesca presentarà un recurs a la sentència

La Xesca presentarà un recurs a la sentència

La sentència del judici a La Xesca per haver okupat des de l'agost passat un immoble al número 66 de l'avinguda de Cerdanyola dictamina que el col·lectiu abandoni l'espai i, si no ho fa, que aquest sigui desallotjat. Així, el jutjat d'instrucció número 2 de Rubí dóna la raó a la immobiliària de Banc Sabadell, Solvia, que no és propietària de l'edifici però que sí que el gestiona. La Xesca ha presentat un recurs que demana la nul·litat del judici al·legant que una de les persones encausades no ha disposat d'advocat d'ofici. Solvia ha declinat valorar la resolució.

La sentència també recull que els ocupants de l'immoble hauran de pagar els costos processals de la instància. La membre de La Xesca Patrícia Gotarda ha explicat a Cugat.cat que malgrat la decisió del jutge mantindran l'okupació.

Patrícia Gotarda

Tenim ganes de continuar. Sabem que la llei està feta per defensar uns interessos determinats i nosaltres defensem uns altres.


Anteriorment, Solvia havia explicat a Cugat.cat que abans que es produís l'okupació estava tramitant un projecte de rehabilitació de l'immoble que no es pot executar si hi ha persones a l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.