La segona fase del Pla de Millora de la Floresta comença avui amb una xerrada sobre mobilitat


  • Comparteix:

La millora de la Floresta, sobre la taula / Foto: Google Maps

La millora de la Floresta, sobre la taula / Foto: Google Maps

La segona fase del Pla de Millora de la Floresta arrenca aquest dissabte amb una conferència sobre el marc normatiu, estudis realitzats i mostra dels plànols dels canvis en mobilitat al districte. La trobada, de deu del matí a dues del migdia al Centre Social i Sanitari (CSC), dóna pas a un procés participatiu que constarà d'una diagnosi per conèixer la situació actual de la mobilitat a la Floresta i la concreció de les propostes per prioritzar les actuacions.

Una vegada feta aquesta presentació, tindrà lloc la diagnosi, que s'abordarà a través d'un plànol col·lectiu, un qüestionari i dues sessions de treball. La primera, a peu de carrer, serà el 17 de maig a les sis de la tarda a la plaça de Miquel Ros. La segona serà un taller de diagnosi que tindrà lloc el 27 de maig de deu del matí a una del migdia al CSS.

La fase de propostes arribarà el dijous 8 de juny de set de la tarda a nou del vespre al CSS amb un taller per a la millora de la mobilitat. El 6 de juliol, també de set a nou del vespre a l'equipament del barri, serà el torn del taller de propostes d'actuació. Tot plegat culminarà amb una presentació final del document de propostes i l'aprovació al consell del barri.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat que el procés servirà per abordar la mobilitat al districte.

Damià Calvet

El procés de participació ha d'abordar per força la mobilitat de la Floresta. Una vegada hem tret la pols i el fang, ara hem de mirar què passa sobre els carrers.


Per participar-hi

- A les sessions de treball: cal enviar un correu a participacio@santcugat.cat
- Col·laborar amb el plànol col·lectiu que es pot trobar al Centre Social i Sanitari de la Floresta
- Respondre el qüestionari al web santcugat.cat/participacio

La voluntat d'aquest procés participatiu és la redacció d'un document de criteris i actuacions a realitzar per aconseguir una mobilitat segura, integradora i sostenible a la Floresta.

El Pla de Millora de la Floresta es va iniciar el 2014 i s'ha concretat en la pavimentació de 41 carrers amb una inversió municipal de gairebé 2,5 milions, segons xifra el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.