Obre aquest dilluns el primer club de bridge de Sant Cugat


  • Comparteix:

El local està situat al centre de la ciutat

El local està situat al centre de la ciutat

El primer club de bridge de Sant Cugat obre les portes aquest dilluns al número 18 del carrer de Plana de l'Hospital. El local acollirà partides diàries d'aquest joc de cartes i també classes dirigides a principiants i a jugadors en actiu. També es proposaran sortides per fer activitats relacionades amb el joc.

El responsable del club, Eduardo Jaumot, explica que vol centralitzar el bridge a la ciutat, on actualment té constància que hi ha entre 200 i 300 jugadors.

Eduardo Jaumot

Ara s'està jugant de forma discontínua, una vegada a la setmana i en diferents llocs. També es donen classes de manera informal a l'Ateneu, al Casal. El que es busca és un centre de reunió de totes les persones que els agrada jugar al bridge i potencials jugadors que vulguin conèixer aquest joc.


La intenció de Jaumot és que el local reuneixi també persones interessades en el joc d'altres ciutats de la comarca que actualment han d'anar a Barcelona per jugar-hi.

Eduardo Jaumot

Pel perfil dels santcugatencs, el percentatge de jugadors pot pujar bastant. A part, hi ha gent de Terrassa, Sabadell, Matadepera, Sant Quirze i Rubí, que baixen a Barcelona per jugar perquè aquí no tenen oferta per fer-ho.


El bridge és un joc de cartes amb la baralla francesa en què s'enfronten dues parelles. El responsable del local ha assegurat que més endavant, quan pugi el nivell entre els jugadors de la ciutat, organitzarà també tornejos de bridge, a més de classes magistrals per analitzar les jugades més interessants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.