El president de l'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes alerta que l'entitat pot desaparèixer


  • Comparteix:

Sergi Torres, en una imatge d'arxiu / Foto: Premsa Sant Cugat

Sergi Torres, en una imatge d'arxiu / Foto: Premsa Sant Cugat

El president de l'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes, Sergi Torres, adverteix que, després de 40 anys de trajectòria, el col·lectiu pot dissoldre's en no haver-se presentat ningú per presidir l'entitat. L'absència de candidatures es notificarà als veïns en una assemblea, on Torres espera que 'in extremis' algun planenc es decideixi a substituir-lo per evitar la desaparició de l'associació.

Torres marxa per motius personals o alerta de les conseqüències que tindrà per al barri la dissolució del col·lectiu veïnal.

Sergi Torres

Sense l'associació no hi haurà interlocució amb l'Ajuntament. Sense interlocutor, l'Ajuntament farà el que fa sempre: el que li dóna la gana.


President des de 2010, Torres no pot dimitir fins que no es resolgui el futur de l'associació. El president ha lamentat 'la manca d'implicació' dels veïns en temes d'interès del barri i els ha acusat de només preocupar-se pels problemes individuals.

L'assemblea del col·lectiu, pendent de convocar, també servirà per acordar què fer amb el fons econòmic de l'associació en cas que aquesta desaparegui. Actualment, Agustina Alonso substitueix Torres en la vocalia del consell de barri.

L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes representa al mig miler de santcugatencs que viuen a la zona coneguda com 'les Planes de dalt', el territori de muntanya que puja des de la carretera de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.