La Nit en Blanc torna avui a la ciutat amb una aposta per la participació a través de les xarxes socials


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior / Foto: Localpres

La 6a edició de la Nit en Blanc permet avui als comerços de la ciutat obrir fins la mitjanit i omplirà els carrers del centre de música i propostes artístiques, a més de tastets gastronòmics. La iniciativa de Sant Cugat Comerç (StC) té la participació d'un centenar d'establiments i més de 80 actuacions musicals coordinades per l'Escola de Música Fusió. Els organitzadors han explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' l'aposta d'enguany per la participació ciutadana a través de les xarxes socials.

Hi haurà concerts i actuacions des de les cinc de la tarda a les places d'Octavià, Quatre Cantons, Doctor Galtés, Barcelona i Sant Pere, i als carrers de Santa Maria i Xerric, a la llar d'Infants Magnòlia i al Centro Popular Andaluz (CPA). A més, enguany les propostes dels establiments arribaran fins a l'avinguda de Francesc Macià.

La presidenta de StC, Aïda Fernández, posa en valor una proposta 'consolidada' per incentivar la relació entre els comerciants i els clients.

Aïda Fernández

És una activitat molt esperada per tots els santcugatencs. L'objectiu de l'acció és que els establiments associats tinguin una relació diferent amb els seus clients, que vagi més enllà de la compra-venda i que sigui una experiència diferent.


Entre les propostes, hi destaca un concert de guitarra elèctrica amb la col·laboració entre Oriol Saltor i el professor de l'Escola Fusió Pep Lluís Guardiola i les actuacions del grup d'havaneres santcugatenc Els nois de l'Eixida, entre d'altres. També hi participen l'Escola de Balls de Saló, l'Aula de So, l'Escola Esart, l'Escola d'Arts Marcials Songham, el grup de gospel Musicalcor, el Grup de Dansa de l'Escola Europa, el Grup de Swing, el Grup de Hip Hop, el Grup de Country de Sant Cugat i el Grup de Basket Beat, en una activitat en col·laboració amb la regidoria d'Esports amb motiu del nomenament de Sant Cugat com la Ciutat del Bàsquet Català d'aquest any.

Tota la programació es pot consultar al web de StC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.