Premi d'un milió d'euros per a una butlleta d'Euromilions validada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de l'administració on s'ha validat la butlleta

Imatge de l'administració on s'ha validat la butlleta

El sorteig Euromilions ha premiat amb un milió d'euros una butlleta validada a Sant Cugat, segons informa Loteries i Apostes de l'Estat. Es tracta del bitllet encertant d'El Milió, corresponent al sorteig d'aquest divendres, i la validació de la butlleta es va fer a l'administració número 3, situada al passeig de Torreblanca. No hi ha hagut premiats en la primera categoria, així que els 90,5 milions s'acumulen al següent sorteig que es calcula que tindrà un premi d'uns 97 milions d'euros. Tampoc no hi ha hagut guanyadors de segona categoria, el premi de la qual s'ha repartit entre els encertants de la tercera categoria, dos dels quals s'han validat a l'Estat espanyol.

Segons els responsables de l'aplicació TuLotero, el bitllet premiat es va validar a Sant Cugat a través d'aquesta eina. Així, segons informen, el premiat és resident a Màlaga i té 46 anys. El bitllet era d'una sola aposta (2,5 euros) i va ser elegit cinc minuts abans de tancar el termini del sorteig a través del mòbil.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.