La 3a Jornada FesCamp s'allargarà tres dies per arribar a tots els públics


  • Comparteix:

El taller de construcció de iurtes és una de les activitats d'enguany / Foto: FesCamp

El taller de construcció de iurtes és una de les activitats d'enguany / Foto: FesCamp

La Jornada FesCamp s'ampliarà a tres dies (26, 27 i 28 de maig) i es farà cada dos anys. Aquesta iniciativa serveix per mostrar les creacions que els artistes seleccionats han treballat amb entitats de Sant Cugat durant l'any. L'organització ha decidit replantejar la idea perquè estendre-la a tota la ciutat implica més públic i cal oferir activitats per a tots els col·lectius. D'aquesta manera, s'espaiarà més per donar més temps als artistes per completar les seves creacions.

El FesCamp ofereix treballs en els àmbits de la sostenibilitat ambiental, el canvi climàtic, la justícia social i el territori. Enguany, la jornada acollirà artistes internacionals, com el col·lectiu Tools for Action, que portarà un taller sobre la construcció de barricades inflables contra el canvi climàtic dissabte vinent a la tarda a la plaça de Barcelona.

Un dels membres de l'organització, Sergi Selvas, ha explicat al programa 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que han decidit expandir-se a tota la ciutat per arribar a tots els públics

Sergi Selvas

Ho hem estès fins i tot a la frontera entre Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. És molt complicat entendre la sostenibilitat des d'un punt de vista només de barri.


Les activitats, enfocades a la participació del públic assistent, oferiran diverses propostes com la construcció d'una iurta, una tecnologia de construcció de l'Àsia Central, i un taller de l'artista visual Mechu López Bravo.

Diumenge l'activitat es traslladarà a la Floresta: primer amb una caminada popular entre Sant Cugat i el districte, i després amb una activitat a càrrec de Quim Packard i Caterina Almirall que imaginarà formes de comunicació entre espècies que formen l'ecosistema florestà.

Selvas ho ha explicat al 'Sant Cugat a fons'.

Sergi Selvas

Ells han treballat el tema del senglar i han anat traient la relació que tenim amb la natura i els espais salvatges.


La jornada té el suport de l'Ajuntament i el patrocini de Sorea i HP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.