Sant Cugat celebra aquest dissabte la 10a marató de donacions de sang amb una jornada festiva


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: Banc de Sang i Teixits

Cartell de la iniciativa / Foto: Banc de Sang i Teixits

El Banc de Sang i Teixits demana als santcugatencs participar en la 10a marató de donacions de sang aquest dissabte a l'ajuntament. La jornada tindrà lloc entre les deu del matí i les deu de la nit i l'organització té l'objectiu de superar les 350 donacions. Amb motiu del desè aniversari de la iniciativa a Sant Cugat, la proposta tindrà un caire festiu amb la rebuda dels Geganters de Sant Cugat, que enguany celebren el 30è aniversari, i altres actuacions encara per concretar.

El delegat del Banc de Sang i Teixits a Sant Cugat, Enric Martínez, considera que es tracta d'un acte molt consolidat a la ciutat.

Enric Martínez

En ser la desena, considero que és un acte molt consolidat a Sant Cugat i que s'anirà repetint al llarg dels anys.


Martínez explica que la plaça de la Vila tindrà un escenari que s'omplirà d'actuacions de diverses entitats de la ciutat al llarg del dia.

Enric Martínez

Tenim un escenari a l'entrada i diverses entitats hi col·laboraran. Els Geganters faran la salutació a l'obertura aprofitant que celebren el seu trentè aniversari i després hi haurà més actuacions durant tot el dia.


El lema de la campanya d'aquest any és 'Donar sang et pot fer molt feliç', tot i que el Banc de Sang alerta que les donacions s'han de fer de manera regular. En l'edició de l'any passat es van superar les 300 donacions vàlides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.