La Generalitat inverteix més 960.000 euros en un Centre Residencial d'Acció Educativa


  • Comparteix:

El departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat ha invertit més de 960.000 euros en la construcció del futur Centre Residencial d'Acció Educativa Mas Pins, ubicat a Sant Cugat. La consellera Carme Capdevila ha visitat aquest dimecres els treballs de construcció d'aquest equipament que té l'objectiu d'oferir als menors un recurs alternatiu a un medi familiar inexistent o deteriorat.

Les obres es divideixen en dues fases. Actualment s'està executant la primera, que consisteix a remodelar i adequar els 890 metres quadrats de superfície de la masia que acollirà l'equipament. La segona fase consistirà en l'ampliació del centre amb noves aules i tallers d'activitats

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha explicat l'objectiu d'aquest centre.

Carme Capdevila

Un centre d'atenció educativa és el lloc on viuen els nois i les noies i on s'intenta que la seva vida sigui el més normal possible.


Aquest tipus de centres substitueix temporalment la família en els casos en els quals l'Administració detecta una situació de desemparament en el menor.

Un cop enllestits els treballs, el centre acollirà un total de 30 persones i rellevarà l'actual equipament situat a Torrelles de Llobregat.

Mas Pins està situat al Parc de Collserola, en un punt limítrofe dels termes municipals de Sant Cugat, Barcelona i Sant Feliu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.