Una cadena humana de nens envolta el Monestir per reivindicar el dret a l'educació


  • Comparteix:

Més d'un miler de nens han envoltat el Monestir aquest dimecres amb una cadena humana per reivindicar el dret a l'educació. Cinc escoles públiques santcugatenques s'han sumat així a la Campanya Mundial per l'Educació, que vol recordar la manca d'escolarització de molts infants al món. L'acte s'ha fet simultàniament a diferents ciutats catalanes.

Amb aquesta acció, la comunitat educativa de Sant Cugat ha volgut recordar que el dret fonamental a l'educació encara es vulnera en molts països del món. Els participants s'han mostrat conscienciats sobre el problema que representa la manca d'escolarització en algunes zones del planeta.

nens

Hi han nens que no poden anar a l'escola i per això ens manifestem / Ens agafarem de les mans i farem una cadena humana i tirarem globus amb desitjos/ Tots els nens necessiten anar a l'escola per aprendre.


El coordinador de cicle superior del CEIP Pins del Vallès, Toni Medina, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la campanya pretén que els més petits estiguin al corrent de la situació d'altres parts del món.

Toni Medina

Coneixen les situacions d'altres païssos i són conscients de les mancances en educació d'alguns països.


La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha estat present a l'acte i ha recordat la importància que els nens se solidaritzin amb situacions que per a ells poden resultar llunyanes.

Àngels Solé

La solidaritat és fonamental perquè els nens puguin tenir complicitat amb les necessitats dels altres.


L'acte ha finalitzat amb la lectura d'un manifest i deixant anar globus amb els desitjos dels nens i nenes participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.