Hora Bruixa celebra la 2a jornada feminista amb l'objectiu d'apropar el feminisme al poble i al carrer


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

El col·lectiu Hora Bruixa organitza aquest dissabtela 2a jornada feminista amb la voluntat d'apropar el feminisme al poble i al carrer. L'entitat ofereix xerrades, tallers i concerts al parc de Can Vernet oberts a tothom en una proposta que forma part de la campanya d'enguany 'Agressor, no ets benvingut. Les dones insubmises prenen places i carrers'.

Les activitats començaran a les dotze del migdia amb la xerrada 'La por de les dones a l'espai públic i les seves conseqüències' a càrrec de Maria Rodó. A dos quarts de dues del migdia serà el torn del vermut musical amb La Xaixa seguit d'un acte polític que culminarà a les dues amb un dinar popular amb paella vegetariana.

A les quatre es reprendran les activitats amb una gimcana titulada 'Excitem el vaginòmetre'. Dues hores més tard serà el torn de la xerrada 'Com fer front a la violència a l'espai públic?' amb experiències de col·lectius feministes i, a dos quarts de vuit del vespre, se celebrarà un segon acte polític.

A les nou del vespre es farà un sopar popular i els concerts de Ke te Kalles i Pupil·les posaran punt final a la jornada.

A part de la programació, el col·lectiu ofereix servei de cangur entre les dotze del migdia i les sis de la tarda, i també instal·larà al parc una paradeta amb marxandatge, venda de llibres i una exposició d'obres de les dones que han participat al concurs per al nou marxandatge del col·lectiu.

En aquesta 2a jornada feminista, Hora Bruixa també ha activat un protocol contra les agressions masclistes adaptat a partir del que es va crear per a la Festa Major Alternativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.