Un equip santcugatenc, a la final del concurs Audi Creativity Challenge


  • Comparteix:

Un moment del vídeo del concurs

Un moment del vídeo del concurs

Un equip format per quatre joves santcugatencs s'ha classificat per a la final espanyola de l'Audi Creativity Challenge, una competició destinada a adolescents per crear projectes transformadors per a la societat. Marc de Miguel, Marc Esquirol i Ton Creus, exalumnes de l'Avenç, i Joan Creus, com a director, presenten un projecte anomenat ArtFutura, una plataforma que vol oferir obres d'art mitjançant la realitat augmentada.

L'objectiu d'aquesta proposta és fer més accessible l'art a la ciutadania i permetria traslladar qualsevol obra a qualsevol espai mitjançant l'ús d'eines de realitat augmentada. La plataforma també vol donar espai a creadors emergents perquè puguin mostrar les seves creacions al gran públic. Un dels participants, Marc de Miguel, ha explicat a Cugat.cat que la nova plataforma ofereix moltes possibilitats d'innovació.

Marc de Miguel

Això obriria una nova finestra de possibilitats. Es podria aplicar en concerts, obres que no es poden fer ara però que amb el nou suport es podrien produir.


La final espanyola se celebrarà el 15 i 16 de juny a Madrid, però ja ha començat a les xarxes socials. L'equip que obtingui més 'm'agrada' a la seva pàgina de Facebook tindrà un 20% de puntuació més a la final i per això els santcugatencs fan una crida per recollir votacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.