Coetus i Carles Dènia, Bruno Oro i Animal, més propostes musicals de la Festa Major 2017


  • Comparteix:

Animal és un dels grups estrella de la Festa Major

Animal és un dels grups estrella de la Festa Major

Les cançons d'autor de Coetus i Carles Dènia, l'espectacle 'Frank Sinatra 100 anys' amb la Bruno Oro & Vicenç Martin Dream Big Band i Animal, que presentarà el seu primer disc, són algunes de les propostes musicals de la Festa Major d'enguany. Els seus concerts se sumen als de Gertrudis i Oques Grasses, avançats per Cugat.cat. La celebració tindrà lloc entre el 28 de juny i el 2 de juliol amb el Sant Cugat Esport com a pregoner.

Novetats en els espais
Hi haurà 14 espais de Festa Major, dels quals tres seran nous. Els petits de 0 a 3 anys i els seus pares poden trobar un espai a la Càpsula Claustre, amb contes, jocs i música relaxada. Un altre és l'És-fera jove, al llac del Parc Central, amb la cultura 'sound system' i l'electrònica. També és novetat la plaça de la dansa, a Can Quitèria, on cada tarda es podran veure exhibicions, fer classes i escoltar concerts de swing, lindy hop, hip-hop, salsa, bollywood i balls de saló. Un altre dels canvis és que la Caseta del CPA estrena ubicació al carrer de Pau VI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.