La Marxa Cap del Rec del CMSC té un centenar menys d'inscrits que l'any passat a aquestes alçades


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició / Foto: Jordi Molleví

Imatge de l'última edició / Foto: Jordi Molleví

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza el dissabte 10 de juny l'11a edició de la Marxa Cap del Rec-Memorial Narcís Castanyer, que transcorre entre la Cerdanya i Andorra. Ara mateix hi ha uns 239 inscrits, un centenar menys dels que hi havia a falta de dues setmanes per a la prova en l'última edició. Els organitzadors ho atribueixen a un 'canvi de tendència' en favor de les curses de muntanya 'de tipus trail'. Les inscripcions es tanquen el 8 de juny i tenen un preu de 32 euros per als membres de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya FEEC) i de 42 euros per als no federats.

La marxa té un recorregut de 51 quilòmetres amb 5.200 metres de desnivell acumulat, que arriba a una altura màxima de 2.572 metres. El coordinador de la Marxa, Oriol Botey, destaca que un dels principals atractius són els paisatges d'alta muntanya.

Oriol Botey

Hi ha la Vall de la Llosa primer, a la banda de la Cerdanya, i després la baixada cap a Andorra per la Vall del Madriu, que és Patrimoni de la Unesco.


La marxa comença al refugi que havia gestionat el CMSC al Cap del Rec i forma part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, organitzada per la FEEC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.