Neix el Banc del Temps de Mira-sol amb la voluntat d'impulsar iniciatives conjuntes amb el de Sant Cugat


  • Comparteix:

El nou Banc del Temps té la seu al Casal de Mira-sol

El nou Banc del Temps té la seu al Casal de Mira-sol

El Banc del Temps de Mira-sol ha vist la llum aquest dimecres després de mesos de treball entre les sòcies impulsores, l'Ajuntament, l'associació Salut i Família i el Banc del Temps de Sant Cugat. El projecte neix des de zero i tindrà un funcionament independent del Banc de Sant Cugat, però els responsables tenen la voluntat de coordinar-se per impulsar activitats conjuntament. Els interessats a formar part del Banc del Temps de Mira-sol es poden inscriure a la secretaria que s'ha instal·lat al casal del districte, que estarà oberta els dilluns, de cinc a set de la tarda, i els dijous, d'onze a una del migdia.

El nou Banc del Temps neix amb sis socis que s'ocupen de la secretaria i que confien a créixer i consolidar-se com ho ha fet el de Sant Cugat. Una de les dues sòcies impulsores, Mercè Pérez, explica l'origen del projecte.

Mercè Pérez

Es va gestar d'una manera molt informal. La Lucía feia intercanvi d'activitats amb un grup d'amics i va pensar que això es podia ampliar a més gent.


Les representants de l'Ajuntament han felicitat les responsables i han assegurat que el consistori seguirà 'al seu costat'. La tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha posat en valor iniciatives com aquesta perquè fomenten la unió social dels barris.

Susanna Pellicer

Ens permet posar-nos a disposició dels altres i conèixer gent nova. En barris com Mira-sol o Valldoreix on vivim una mica dispersos ens pot ajudar a fer comunitat.


La inauguració ha començat i s'ha tancat amb l'actuació del grup artístic Mira-sol Show.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.