Els Castellers de Sant Cugat necessiten doblar la xifra de castellers per aconseguir els seus objectius


  • Comparteix:

Els objectius d'aquesta temporada són la Torre de 7 i el 3 de 7

Els objectius d'aquesta temporada són la Torre de 7 i el 3 de 7

Els Castellers de Sant Cugat necessiten més pinya per afrontar amb garanties la segona part de la temporada, que s'inicia el proper 29 de d'agost a Sants. Segons la colla local, si es volen assolir els objectius marcats de cara a les properes actuacions, la Torre de Set i la consolidació del 3 de 7 aixecat per sota, la quantitat de gent que participa als assajos haurà d'augmentar.

La poca gent que participava als assajos a l'inici d'any va fer que a la Colla Castellera de Sant Cugat sorgissin seriosos dubtes sobre com afrontar la temporada amb garanties. L'anunci que per la Festa Major s'intentaria el 3 de 7 per sota va portar gent suficient tant als assajos com a l'actuació, però la colla local torna, ara, a patir. Per les properes actuacions es tem no poder reunir un nombre suficient de castellers per fer pinya. Així ho ha denunciat Aina Serra, castellera de la colla de Sant Cugat.

Aina Serra

Sempre ens falta gent a les actuacions. A les de Sant Cugat sí que ve gent, però quan actuem a fora i als assajos no tenim gent


L'objectiu de la temporada és consolidar el 3 de 7 per sota, però sobretot aixecar la Torre de Set. Per fer-ho, tindran diferents oportunitats. Les més destacades són les de Sants el proper dia 29, la de la Diada de l'Onze de Setembre a Sant Cugat, i el 17 d'octubre, també a la nostra ciutat.

Actualment als assajos hi assisteixen unes 50 persones, poca gent si tenim en compte que per fer castells de set es necessiten com a mínim 100 persones, i entre 120 i 150 per fer les constuccions més complicades, com la Torre i el 3 de 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.