Arrenca el 3r FesCamp amb nova ubicació i voluntat d'arribar a nous públics


  • Comparteix:

Una de les activitats d'aquest divendres

Una de les activitats d'aquest divendres

La 3a edició del FesCamp busca arribar a tots els públics amb una proposta que per primera vegada s'allarga durant tres dies i se centralitza a la plaça de Barcelona. L'objectiu és donar visibilitat a diferents problemàtiques vinculades a la sostenibilitat a través de processos creatius entre la comunitat i artistes seleccionats. La iniciativa ha donat el tret de sortida aquest divendres amb la presentació dels processos, que els ciutadans podran conèixer de més a prop durant les activitats programades aquest cap de setmana.

Una de les organitzadores de FesCamp, Marta Carrasco, ha explicat l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Marta Carrasco

El que intentem és visibilitzar problemàtiques relacionades amb la sostenibilitat i com des de pràctiques artistes es poden donar eines per afrontar-les.


El FesCamp continua aquest dissabte amb tallers familiars i activitats per a tots els públics. La jornada arrenca a les deu del matí amb el projecte 'Creadors de meravelles', un taller familiar amb materials reciclats. A les onze s'exposen les diferents experiències FesCamp en un vermut tertúlia i a la una té lloc el concurs d'amanides creatives. A les dues és el torn del dinar popular vegetarià i ja a la tarda, a les quatre, s'instal·len les barricades inflables contra el canvi climàtic. La sessió de dissabte acaba amb la presentació de 'Ciutat bombolla: engranatges d'un estil de vida', una acció participativa de teatre social. Totes les activitats són gratuïtes i obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.