La gimcana 'Un tomb per la Floresta' celebra 10 anys amb la implicació les entitats del barri'


  • Comparteix:

La gimcana familiar 'Un tomb per la Floresta' ha celebrat aquest diumenge els 10 anys amb més de 200 inscrits i la implicació de les entitats del barri. L'AFA La Floresta i l'Olímpyc Floresta, impulsors de la iniciativa que enguany s'ha traslladat a Can Llobet, han fet una crida en aquesta edició a totes les entitats del barri per fer-la més participativa i implicar-hi tots els habitants.

La gimcana florestana ha arrossegat petits i grans en una quinzena de proves on tant pares com nens no han dubtat a mullar-se, embrutar-se i demostrar totes les seves habilitats.

Participants

És el primer any que vinc i hi ha molts pares amb nens. / Hem fet proves d'aigua i ara n'anem a fer una altra que és de fer dibuixos i competir amb un altre equip. / Les mares han participat en algunes proves però a les més difícils només ho hem fet els nens.


A la organització, s'hi han implicat enguany entitats com l'Agrupament Escolta La Floresta, el Casal de Joves, l'Associació Nataraja i l'escola bressol La Mimosa. La membre de l'AFA la Floresta, Ester Pérez, ha explicat a Cugat.cat que volien ampliar l'abast de l'activitat per a aquest desè aniversari.

Ester Pérez

La gimcana ha crescut i ha canviat de concepte. Fins ara se celebrava a l'escola de la Floresta, oberta a tothom. Però aquest any l'hem volgut obrir més i per això hem vingut a Can Llobet.


La jornada ha acabat amb una festa 'holi' amb pols de colors i una botifarrada per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.