Detingudes a Sant Cugat dues persones per presumpte tràfic i distribució de cocaïna


  • Comparteix:

La detenció és fruit del dispositiu de coordinació entre Mossos i Policia Local

La detenció és fruit del dispositiu de coordinació entre Mossos i Policia Local

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada a Sant Cugat dues persones presumptament implicades en tràfic i distribució de cocaïna. L'operació va començar amb la detenció d'una primera persona a qui es va trobar al maleter del vehicle una substància relacionada amb el procés d'elaboració de cocaïna. Després es va escorcollar el domicili del segon individu, relacionat amb el primer, on es va intervenir la cocaïna. Tots dos, acusats d'un delicte contra la salut pública, ja han passat a disposició judicial.

Les detencions són fruit d'un dispositiu policial conjunt que ha tingut una continuïtat de 15 dies. L'actuació forma part del marc de la coordinació entre els Mossos i la Policia Local. Hi han intervingut efectius dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria Rubí i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de districte de Sant Cugat i efectius de la Unitat de Suport Policial de la Policia Local de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.