Ensenyament rep més de 200 signatures de l'AMPA del Turó de Can Mates contra el 'curs bolet'


  • Comparteix:

Imatge de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Ajuntament

Imatge de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Ajuntament

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola Turó de Can Mates ha presentat aquest divendres 237 signatures a Serveis Territorials d'Ensenyament contra el 'curs bolet' que el centre assumirà a P3 el curs vinent. L'acció ha servit per aconseguir una reunió amb el departament aquest dilluns, de la qual l'AMPA espera extreure algun compromís.

Després d'una assemblea extraordinària convocada per l'AMPA, les famílies han decidit recollir signatures i fer públic el seu posicionament amb una carta. Tot plegat ha arrencat el compromís de Serveis Territorials d'Ensenyament de reunir-se amb l'associació, que demana un replantejament d'aquest curs bolet, com ha explicat el president de l'AMPA del Turó de Can Mates, Jaume Fontanet, a Cugat.cat.

Jaume Fontanet

Demanarem a l'administració el perquè d'un altre 'curs bolet'. És una asfixia educacional. Demanarem que a Sant Cugat no volem més 'bolets'.


Fontanet ha admès que és difícil que s'elimini el curs vinent aquest 'curs bolet' perquè ja s'han publicat les llistes de l'alumnat admès, però demanen una reflexió dels responsables d'Ensenyament per trobar alternatives.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.