Ensenyament diu que el 'curs bolet' de l'escola Turó de Can Mates no té marxa enrere


  • Comparteix:

L'escola Turó de Can Mates, una de les dues afectades per la mesura a Sant Cugat

L'escola Turó de Can Mates, una de les dues afectades per la mesura a Sant Cugat

Serveis Territorials d'Ensenyament ha assegurat a l'AMPA de l'escola Turó de Can Mates que l'adjudicació d'un 'curs bolet' de P3 al centre educatiu és 'un fet irrevocable' després de la publicació de les llistes definitives la setmana passada. Per fer-hi front i mantenir la qualitat de l'educació, l'associació de pares i mares ha explicat en un comunicat que demana al departament l'ampliació del pati de l'escola amb l'ocupació de zona del pàrquing, que es construeixi un mòdul per acollir fins a dos cursos del cicle infantil i que s'ampliï la plantilla docent. L'escola Collserola també haurà d'incorporar el 'curs bolet' al setembre.

Ensenyament ha explicat a l'AMPA en una reunió aquest dilluns que l'escola Turó de Can Mates era el centre més demandat de la zona i que les altres dues opcions que s'havien posat sobre la taula per acollir el 'curs bolet', La Mirada i Catalunya, no han estat viables.

La directora de Serveis Territorials, Carme Vigués, ha assegurat que estudiarà i tindrà en compte les peticions de l'associació, que engegarà una recollida de signatures entre aquest dimecres i dijous per donar força a les seves exigències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.