Sant Cugat es proposa com a ciutat acollidora en l'àmbit laboral de refugiats


  • Comparteix:

Sant Cugat es va declarar ciutat refugi el 2015

Sant Cugat es va declarar ciutat refugi el 2015

Sant Cugat s'ofereix com a ciutat d'acollida en matèria laboral per a refugiats. L'Ajuntament es reunirà properament amb empresaris del municipi i els presentarà un llistat de perfils professionals de persones refugiades que actualment resideixen en altres poblacions catalanes com Badalona, Barcelona i Berga.



A l'entrevista de valoració de meitat de mandat de Cugat.cat, la tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha recordat que Sant Cugat es va declarar ciutat refugi i ha lamentat que 'segurament pel preu de la vida, no hagi encaixat amb el criteri de les associacions per ser ciutat d'acollida'.

Susanna Pellicer

Intentarem ser ciutat d'acollida en l'àrea laboral. Proposarem a les empreses un seguit de perfils laborals d'aquestes persones que busquen feina per començar al revés. Potser poden aconseguir feina a Sant Cugat i després, si es volen quedar a viure aquí, aquest primer pas ja l'haurem fet.


El 2015, Sant Cugat es va declarar ciutat refugi i es va comprometre, amb el suport de tots els grups polítics municipals, a donar suport a la població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.