Oberta la inscripció per als cursos d'estiu del Consorci per a la Normalització Lingüística de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Servei Local de Català ofereix nous cursos / Foto: SLC

El Servei Local de Català ofereix nous cursos / Foto: SLC

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Sant Cugat impulsarà aquest estiu un mínim de cinc cursos de català de diversos nivells i especialitats, alguns dels quals gratuïts. L'oferta inclou des de català inicial fins a escriptura creativa i converses a la fresca. Ja està obert el període de matriculació de cinc cursos i l'entitat assegura que encara n'hi ha d'altres per acabar de definir. Els cursos tindran lloc a la Casa de Cultura, entre el 19 de juny i el 26 de juliol.

'A partir de zero!', 'Primers passos', 'Per parlar més confiats', 'Per escriure correctament' i 'Per als artistes: crea els teus propis textos!' són els títols dels cursos que ja estan confirmats, tot i que no es descarta ampliar l'oferta en funció de la demanda i la disponibilitat de professorat. La responsable del Servei Local de Català (SLC), Mar Oñate, explica que les previsions de la demanda, sobretot dels cursos inicials, és molt bona.

Mar Oñate

La demanda dels cursos inicial serà alteta perquè no n'hem pogut oferir en els últims mesos. Treballem conjuntament amb l'Ateneu i anem cobrint la demanda des de les dues bandes. Per al curs de nivell C1 la previsió també és bastant positiva perquè ens estan trucant persones interessades fins i tot d'altres poblacions.


El CPNL prepararà nous cursos de cara a la tardor com ara un taller sobre les novetats ortogràfiques i gramaticals de l'Institut d'Estudis Catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.