30 joves menors de 35 anys accedeixen a pisos de lloguer de Promusa


  • Comparteix:

Una de les noves adjudicatàries rep les claus de mans de la tinenta d'alcalde d'Habitatge

Una de les noves adjudicatàries rep les claus de mans de la tinenta d'alcalde d'Habitatge

L'empresa d'habitatge pública municipal Promusa ha entregat a 30 joves menors de 35 anys les claus d'un dels 500 pisos de lloguer que conformen el parc públic d'habitatges de la ciutat. En concret, els pisos corresponen a les promocions de Can Miguet, La Caserna, Mira-sol Centre, l'avinguda de la Clota, Mar de la Xina i la Penya Regalèssia. Els adjudicataris podran gaudir-ne durant els propers cinc anys, amb preus de lloguer que oscil·len entre els 228 i els 348 euros.

Per la tinenta d’alcalde d'Habitatge, Susanna Pellicer, aquests pisos són 'una oportunitat per als joves' i constaten 'el compromís de Sant Cugat amb les polítiques d’habitatge social'. Pellicer també ha afegit que la voluntat del govern municipal és 'doblar el parc d’habitatge públic els pròxims anys' per tal que la ciutat sigui 'un lloc on desenvolupar tots els projectes de vida oferint els recursos i serveis'.

Can Minguet, amb 11 habitatges; l'avinguda de la Clota, amb vuit; i Mar de la Xina, amb sis, són les zones de promoció a què pertanyen la majoria dels pisos. L'oscil·lació en els preus del lloguer depèn dels metres quadrats que tenen i de la promoció a què corresponguin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.