Les JERC acusen l'equip de govern de no comprometre's amb la sala polivalent


  • Comparteix:

La previsió inicial era que la sala polivalent anés darrere del Teatre-Auditori / Foto: Google Maps

La previsió inicial era que la sala polivalent anés darrere del Teatre-Auditori / Foto: Google Maps

Les JERC, amb el suport d'ERC-MES, critiquen 'la manca de compromís' del govern local amb la sala polivalent, un dels requisits republicans inclosos en el pacte d'estabilitat pressupostària signat amb l'antiga Convergència. La branca juvenil d'ERC carrega contra el PDeCAT per reduir a la meitat la partida destinada al projecte i per no acomplir l'objectiu de fer-lo realitat aquest 2017.

En un comunicat, les JERC carreguen contra els titulars d'Economia i Cultura, Damià Calvet i Carmela Fortuny. Al primer el critiquen per reduir a 500.000 euros el milió previst per a la sala polivalent i així disposar d'una partida per avançar el finançament de la 12a escola, una informació facilitada als partits via comissió informativa. Pel regidor d'ERC-MES, Èric Gómez, aquesta modificació pressupostària 'és l'excusa perfecta'.

Èric Gómez

El govern no es creu el projecte. Han trobat una excusa perfecta que és el finançament d'aquesta escola i així fer una nova estafa al jovent santcugatenc.


Gómez matisa que no qüestionen la necessitat de l'escola La Mirada, 'però és molt greu que aquest avançament de diners es faci en detriment de la sala polivalent'. A Carmela Fortuny li retreu que confirmés, en una entrevista a Cugat.cat, que la sala polivalent no seria una realitat aquest any, com preveia el pacte d'estabilitat. En definitiva, els republicans diuen que 'aquestes novetats' demostren que l'equip de govern 'mai no s'ha cregut el projecte'.

Gómez també lamenta que no s'hagi constituït encara cap comissió de gestió del projecte amb el teixit associatiu. Sobre la localització prevista, al Parc de l'Arborètum, el republicà afirma que les últimes declaracions de Fortuny no garanteixen que l'espai es construeixi darrere el Teatre-Auditori.

Després de l'entrada del PSC a l'equip de govern, ERC-MES va donar per trencat l'acord d'estabilitat pressupostària, el segon que signaven consecutivament amb els sobiranistes. El projecte preveu una sala de concerts i bucs d'assaig, al centre i autogestionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.