L'HGC acull avui la 1a Jornada d'Infermeria en Càncer de Mama amb una desena de ponències


  • Comparteix:

13 especialistes del centre oferiran xerrades especialitzades durant tot el matí

13 especialistes del centre oferiran xerrades especialitzades durant tot el matí

L'Hospital General de Catalunya (HGC) celebra aquest divendres la 1a Jornada d'Infermeria en Càncer de Mama amb una desena de ponències al llarg del matí en què s'abordarà la qüestió des d'una perspectiva interdisciplinar. La jornada, organitzada pel servei d'obstetrícia i ginecologia del centre, començarà a les nou del matí i s'allargarà fins les dues del migdia. Més de 150 persones ja hi han confirmat l'assistència.

13 especialistes de diverses unitats de l'hospital tractaran temes relacionats amb el càncer de mama com el diagnòstic per la imatge, la nutrició, el suport emocional, la qualitat de vida i salut sexual o el tractament i l'atenció en radioteràpia, entre d'altres.

Altres projectes de l'HGC
L'hospital universitari col·labora en la iniciativa de la doctora Teresa Sallers, que lidera una caravana solidària a Think-Essyl, a Casamance (Senegal). Aquest divendres partirà l'expedició amb un equip del servei de traumatologia de l'HGC. La tasca de l'hospital santcugatenc és negociar amb firmes comercials perquè donin materials i estris, roba, fàrmacs i material quirúrgic. També pretén assumir una part del sou dels professionals que es desplacen en comissió de servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.