Dues companyies locals i una barcelonina, guanyadores de la primera convocatòria de residències artístiques de La Unió

L'èxit de la convocatòria ha animat l'entitat a ampliar extraordinàriament la residència a tres companyies més


  • Comparteix:

Imatge de la nova seu de La Unió Santcugatenca / Foto: Lali Puig

Imatge de la nova seu de La Unió Santcugatenca / Foto: Lali Puig

'Sàvies', de la companyia santcugatenca Awara Teatre; 'I potser sentiràs el campanar', de la també santcugatenca companyia Minimíssima; i 'Bruit du Frigo', de la companyia barcelonina Real Decreto 463 són les tres propostes guanyadores de la convocatòria de residències artístiques pel primer semestre de 2022 de La Unió Santcugatenca. Aquesta és la primera vegada que l'entitat obre un procés de selecció de residents artístic, mitjançant el qual les tres propostes seleccionades també rebran una dotació de fins a 500 euros i serveis d'acompanyament.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, va rebre un total de 20 candidatures, de les quals l'organització ha escollit "les tres que més s'ajusten als criteris de selecció anunciats a les bases de la convocatòria".

A més, "atès a la bona rebuda de la convocatòria", des de La Unió s'ha decidit allotjar extraordinàriament tres propostes més fora de la convocatòria de residències i dins del viver de suport a la creació cultural, tot i que aquestes no rebran dotació econòmica. Concretament, les tres companyies de dansa Infinit, La Banda, Street Groove i Proposta coreogràfica Berta i Arnau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.