L'esplai Sarau reivindica la seva tasca educativa en el 25è aniversari


  • Comparteix:

L'esplai Sarau del Club Muntanyenc de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte el 25è aniversari amb una festa a la plaça de Barcelona en què l'entitat ha aprofitat per reivindicar la tasca educativa que fa a la ciutat. L'entitat considera que l'educació en el lleure es troba en 'un punt àlgid', però demana més suport a les administracions.

L'esplai Sarau considera que l'educació en el lleure és un complement fonamental a l'educació convencional. Ho ha explicat a Cugat.cat una de les monitores, Mar Gordó.

Mar Gordó

L'educació en el lleure comporta una manera de créixer i un sentit crític molt necessaris.


L'entitat va néixer fa un quart de segle amb 60 infants i joves. Actualment en té 130 i, fins i tot, té llista d'espera per entrar-hi, ja que en els últims anys ha hagut de limitar les inscripcions. Per aquest motiu, Gordó considera que cal que l'Ajuntament els doni 'més suport' i els faciliti més els tràmits a l'hora de cedir-los espais per fer activitats.

Mar Gordó

Sovint costa molt que ens cedeixin espais per fer festes i activitats. L'any passat ho vam aconseguir, però altres anys ho hem hagut de fer al Parc Central.


Els infants i joves tenen clar què representa l'esplai per a ells.

Infants i joves

Fem molts jocs, ens ho passem molt bé. / És un espai de llibertat on pots ser tu mateix sense que ningú et digui res. / Per mi és com una família en què ens podem explicar el que vulguem i en què ens ho passem molt bé junts.


Paral·lelament a aquesta festa, l'entitat també ha celebrat l'aniversari amb una exposició que porta el títol '25 anys fent Sarau'. La mostra convida a fer un viatge per la trajectòria de l'entitat i recorda els moments més destacats amb fotografies. L'exposició es pot veure al Club Muntanyenc fins al 30 de juny en horari de dilluns a divendres, de cinc de la tarda a nou del vespre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.