Els nens sahrauís que han passat l'estiu a Sant Cugat, tornen avui a casa


  • Comparteix:

Nens i families acollidores s'han mostrat satisfets

Nens i families acollidores s'han mostrat satisfets

Els nens i nenes sahrauís que han passat l'estiu amb famílies acollidores de Sant Cugat marxen avui cap al seu país. Tant els nens com els pares han valorat molt positivament l'experiència,i és que tot i les diferències culturals i els problemes idiomàtics, l'experiència s'ha desenvolupat sense problemes.

Després de passar dos mesos d'estiu amb famílies acollidores, els 12 nens i nenes sahrauís que han estat a Sant Cugat marxen avui cap als seus campaments al Sàhara. Tant per uns com per altres, l'experiència ha estat molt positiva, com explica Neus Bosch, membre de Sant Cugat Amb el Poble Sahrauí (SCAPS).

Neus Bosch

La valoració és força positiva. Dels dotze nens, tres no havien sortit mai del seu campament, i els ha costat una mica més adaptar-se a la nova vida.


Per a moltes de les famílies, aquest estiu ha estat el primer que han acollit algun d'aquests nens, i la valoració també és molt positiva, tant que alguns ja han dit que volen repetir l'any vinent. Neus Bosch.

Neus Bosch

La famílies ho han valorat molt bé, tot i que ha calgut paciència per aquelles famílies que era el primer cop que acollien i els nens que no havien sortit mai dels seus campaments


Dimarts es va fer la festa de comiat a l'Escola Ferran i Clua, amb la presència de les famílies acollidores i dels nens, que avui ja marxen cap el seu país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.