L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes se salva de la desaparició


  • Comparteix:

Imatge de les Planes / Foto: Google Maps

Imatge de les Planes / Foto: Google Maps

L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes tindrà relleu en la seva junta, fet que permetrà garantir la seva continuïtat després de 40 anys de trajectòria. Un grup de sis veïns ha engegat els tràmits per representar l'entitat i reactivar l'associació veïnal.

El col·lectiu estava pendent de la presentació d'alguna candidatura per presidir l'associació en substitució de Sergi Torres, que deixa el càrrec per motius personals. Una de les impulsores del relleu, Eva Puigjaner, ha avançat que hi ha un grup de persones que reactivarà l'associació per no perdre la feina feta fins ara.

Eva Puigjaner

No volíem que es perdés la feina feta aquests anys. S'ha creat una nova associació que encara està per definir però té gent que té ganes de tirar això endavant.


A l'espera de la constitució, de la designació de càrrecs i de la convocatòria d'una assemblea, la intenció dels impulsors és representar els interessos dels veïns.

Eva Puigjaner

Volem mantenir les relacions amb institucions i veïns i fer de pont. Volem defensar els interessos dels veïns.


L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes representa al mig miler de santcugatencs que viuen a la zona coneguda com 'les Planes de dalt', el territori de muntanya que puja des de la carretera de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.