El diari 'Jornada' es presenta a Sant Cugat amb la voluntat de ser un gran mitjà de base popular


  • Comparteix:

El diari 'Jornada' veurà la llum a finals d'aquest any amb la voluntat de convertir-se en 'un gran mitjà de comunicació de masses de base popular', tal com ha expressat la seva directora, Laia Altarriba, que aquest dijous ha presentat el projecte a Cal Temerari. El futur mitjà, proper a 'les esquerres transformadores', tindrà edició en paper i digital i confia a assolir entre 8.000 i 10.000 subscriptors per garantir-ne la viabilitat. 'Jornada' arrencarà amb una tirada de 15.000 exemplars i tindrà una plantilla d'uns 30 treballadors amb redaccions a Barcelona, València i Palma de Mallorca.

El diari 'Jornada' neix gràcies a l'impuls de 150 socis promotors que han fet una inversió inicial de 100.000 euros, amb l'objectiu d'apostar per un periodisme 'rigorós, honest i crític'. L'actualitat serà la protagonista entre setmana, i els caps de setmana també hi haurà lloc per a l'anàlisi, els reportatges en profunditat i les entrevistes a fons.

La directora del diari, Laia Altarriba, s'ha mostrat molt satisfeta amb la rebuda de la iniciativa per part de sectors diversos.

Laia Altarriba

Hi ha una amplitud molt diversa de moviments populars, de les esquerres transformadores, l'independentisme de base, la gent preocupada per la llengua i els moviments feministes, que coincideixen en la necessitat d'un mitjà de base popular.


Els periodistes Mont Carvajal, Arantza Díez i Jordi Pascual han acompanyat Altarriba en un acte de presentació al qual han assistit una quinzena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.