Els Mossos investiguen les causes d'una esbatussada a l'estació de FGC de la Floresta


  • Comparteix:

Els fets van ocórrer a l'estació de tren florestana / Foto: FGC

Els fets van ocórrer a l'estació de tren florestana / Foto: FGC

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'origen d'una esbatussada aquest dijous, a dos quarts de nou del vespre, a l'estació de FGC de la Floresta. Segons el cos, els fets van començar quan un agent de seguretat va demanar el bitllet a un menor i aquest hauria reaccionat amb violència. En el forcejament s'haurien sumat quatre agents de seguretat i familiars del menor. Els agents van patir ferides lleus.

Quan van arribar els Mossos d'Esquadra al lloc dels fets, l'incident ja havia finalitzat. El cos de seguretat ha explicat a Cugat.cat que tant la família del menor com els agents de seguretat implicats han presentat denúncia.

La UGT ha condemnat els fets, tot i que en un comunicat parlen d''agressió a cinc agents', treballadors d'Ilunion Seguridad. El sindicat ha denunciat 'la freqüència de les agressions' als agents de seguretat i la manca de protecció que tenen a l'estació de la Floresta, 'considerada un punt calent'. Ho ha expressat la presidenta del comitè d'empresa, Yolanda García.

Yolanda García

En molts casos els agents estan desprotegits. Alguna solució s'ha de trobar per a aquest problema.


Els Mossos han obert una investigació per saber les causes exactes de l'incident a l'estació, on hi ha càmeres de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.