Afectacions a la circulació de busos municipals urbans per la Festa Major


  • Comparteix:

Els usuaris podran trobar la informació detallada a les parades d'autobús

Els usuaris podran trobar la informació detallada a les parades d'autobús

Els talls de trànsit de la Festa Major afectaran en diferent grau les línies d'autobusos urbans que circulen pel centre (L1, L2, L3, L7, L8 i L9). Els usuaris del bus trobaran la informació detallada a les parades corresponents.

La parada de la L8 de la cruïlla de Salvador Espriu amb el passeig de Francesc Macià estarà fora de servei. L'Ajuntament ha instal·lat una marquesina provisional al mateix carrer de Salvador Espriu, a l'altra banda de la rotonda. La parada del CAP La Mina tampoc no funcionarà com és habitual. Els usuaris de les línies L1, L3 i L9 poden esperar el bus davant del supermercat Spar, situat a l'altre costat de carrer.

Tampoc no funcionarà la parada de la plaça del Celler situada davant el Mercadona. Els viatgers hauran d'utilitzar la parada provisional de l'altre costat de la vorera, al mateix carrer de Puig i Cadafalch, on podran pujar als busos de les línies L7, L8 i L9. També s'habilitarà una marquesina davant el Teatre-Auditori que donarà servei a les línies L1, L2 i L3.

La L1 tindrà una parada els dies de Festa Major a la Rambla del Celler, cantonada amb l'avinguda Torreblanca. Aquesta marquesina provisional donarà servei als usuaris que normalment agafen el bus a la parada de la cruïlla de les avingudes de Cerdanyola i Torreblanca, que estarà tancada. En aquest sentit, l'Ajuntament instal·larà una parada provisional a la Rambla del Celler, a tocar de la plaça de la Pelleria, on s'aturaran els busos de les línies L1, L8 i L9.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.