Mira-sol enceta aquest divendres la festa grossa amb el pregó del president del Club d'Escacs Sant Cugat


  • Comparteix:

Els escacs tindran un protagonisme especial

Els escacs tindran un protagonisme especial

Mira-sol celebra la seva Festa Major entre aquest divendres i diumenge, i tindrà com a pregoner el president del Club d'Escacs Sant Cugat, Ignasi Arcusa. La gresca arrencarà amb aquest parlament divendres a les vuit del vespre al pati del casal del districte i donarà pas a tres dies amb música, cultura popular i tradicional, esports i activitats per a la canalla. L'organització de la festa, que té lloc al Casal de Mira-sol i als voltants, va a càrrec de la Coordinadora Sociocultural de Mira-sol i de l'Ajuntament.

Divendres
Les activitats començaran a les vuit del vespre amb el pregó d'Ignasi Arcusa. A dos quarts de deu de la nit el Teatre del Casal de Mira-sol acollirà la representació de 'Els Pelòpides', de Jorge Llopis, a càrrec de Mira-sol Teatre. Les entrades es poden reservar via online. A dos quarts d'onze, doble proposta: per una banda la masia de Can Rabella acull una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de 'El editor de libros'; de l'altra, el restaurant La Poderosa celebrarà la clàssica Nit de Sevillanes.

A les onze de la nit, el foc arriba al districte amb un correfoc a càrrec de Diables de Sant Cugat i les Forques de Can Deu. El recorregut de la trobada arrencarà al carrer de Mallorca i passarà per Capella de Sant Joan, Pamplona, passeig del Roser, carrer de Sant Sebastià, de Vitòria, de Pamplona de nou i acabarà al casal.

La jornada finalitzarà amb la Nit Jove, a partir de la mitjanit, amb la música del membre de Violadores del Verso Sho Hai i amb sessions d'Adala, Tese, Drap Brut, Tex Meks, Sergwins i Dj Rambla.

Dissabte
La festa de l'aigua remullarà tothom de dos quarts d'onze del matí a dos de dues del migdia, franja en què la canalla podrà gaudir d'un circuit d'activitats infantils. Ja a la tarda, a dos quarts de cinc, arrencarà el campionat de petanca del districte, les inscripcions per al qual es poden formalitzar en aquell mateix moment. A dos quarts de sis, el mestre d'escacs Juan Romero oferirà una sessió de partides simultànies obertes a tothom. Fins a dos quarts de deu de la nit el Banc del Temps obrirà portes per donar-se a conèixer als visitants.

A les set de la tarda la cobla Ciutat de Granollers posarà la música per a una ballada de sardanes. Una hora més tard dXoc Teatre presentarà l'obra 'Sara i Eleonora', de Carles Batlle i dirigida per Pep Ordóñez.

A dos quarts de deu tothom està convidat a participar en un sopar de carmanyola i, mitja hora més tard, a cantar al karaoke de Festa Major. La jornada acabarà a dos quarts d'una amb una nit de ball amb l'orquestra Tapeo Sound System.

Diumenge
L'esport donarà el tret de sortida a dos quarts d'onze del matí amb una bicicletada popular oberta a tothom que recorrerà els carrers de Mira-sol. A les dotze del migdia tothom podrà refrescar-se amb la festa de l'escuma. A la tarda, de sis a vuit, l'hort de Mira-sol oferirà una sessió de portes obertes.

A les sis, els Castellers de Sant Cugat portaran una actuació al districte amb els Castellers de Cerdanyola i de Viladecans. Mitja hora més tard el Casal d'avis de Mira-sol oferirà un ball per a tothom. La gresca acabarà a les nou de la nit amb les tradicionals havaneres i rom cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.