'Grues Sant Cugat' torna a la feina i posa punt i final a la vaga


  • Comparteix:

L'aturada no ha comportat massa problemes al municipi gràcies al poc volum de trànsit propi d'aquestes dates

L'aturada no ha comportat massa problemes al municipi gràcies al poc volum de trànsit propi d'aquestes dates

El propietari de l'empresa Grues Sant Cugat, l'única del sector que hi ha a la nostra ciutat, ha manifestat el seu descontentament pel resultat de la vaga de gruïstes de la setmana passada. Manel Àlvarez creu que l'acord de la patronal de fer un estudi de costos per calcular un increment de les tarifes no pot considerar-se un èxit.

Després de fer 4 dies de vaga la setmana passada, 'Grues Sant Cugat' la única empresa de grues de servei en carretera de la nostra ciutat, ha tornat a la normalitat igual que la resta del sector. Els gruistes han tornat a la feina amb la condició que la patronal efectui un estudi de costos per analitzar quan haurien d'augmentar les tarifes. El propietari de 'Grues Sant Cugat', Manel Álvarez considera que de moment els gruistes no han aconseguit cap èxit.

Manel Álvarez

De moment és un impàs, no és pot parlar d'èxit, perquè no ens han donat res, però hem aconseuguit que parlin i això ja és molt, perquè no ho havien volgut fer mai.


Recordem que l'aturada no va tenir un fort imacte al nostre municipi, gràcies al poc volum de trànsit propi d'aquestes dates. Tot i això, després de la vaga, les grues catalanes han hagut de treballar entre un 40 i un 50 per cent més per retirar aquests cotxes segons les dades de l'Associació Catalana d'Empreses d'Assistència en Carretera. A Sant Cugat però, el poc volum de trànsit ha provocat que les sortides des de que la vaga s'ha desconvocat no hagin augmentat significativament.

Una de les conseqüències que ha provocat la vaga ha estat l'existència de grues i taxis que saltant-se els acords han fet el seu agost. Així ho ha denunciat Manel Álvarez.

Manel Álvarez

Això hagués hagut de fer-ho la policia, però com que els treien les castanyes del foc, han deixat fer. Hi ha grues que han vingut de Lleida i han guanyat en un dia el que es guanya en un mes


Tot i que a Catalunya i a les deu comunitats autònomes restants els vaguistes han desconvocat l'aturada, al País Basc, els gruistes s'han desvinculat de l'acord pres amb Madrid i donen un marge de quinze dies per renegociar i trobar una solució definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.