La Guàrdia Civil registra una empresa de Sant Cugat per una estafa a un milió d'abonats de telefonia mòbil


  • Comparteix:

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil ha destapat una estafa de fins a 30 milions d'euros a un milió d'usuaris de telèfons mòbils a través d'aplicacions mòbils que feien trucades automàtiques a números de tarifació especial, tal com informa 'El Periódico'. La UCO ha fet onze registres als centres d'operacions d'aquestes empreses a Sant Cugat i Mollet on han incautat dades dels usuaris estafats, aplicacions mòbils i vehicles d'alta gamma.

La Guàrdia Civil ha explicat que els dispositius mòbils afectats realitzaven trucades a la matinada a telèfons de tarifació addicional i sense que els usuaris en fossin conscients, ja que el programari instal·lat silenciava completament el telèfon. La UCO ha estimat que hi podria haver un milió d'estafats i ha creat un web on es pot comprovar si el número de telèfon està afectat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.